Om oss

Russxpress ble opprettet i 2011, men først nå i 2014 ble vi et selvstendig selskap. Vi har lagt all fokus og energi på å ha en rask levering, god service, og lavest mulige priser som ikke skal gå ut over kvalitet.

Vi har en egen produksjonsavdeling i Oslo som gjør oss veldig fleksible, og gir oss derfor muligheten til å levere raskt.

Russxpress tilbyr det dere måtte ønske av klær og andre produkter. Vi bruker kjente varemerker som basisprodukter i vårt sortiment, og ønsker dere noe utenom gjør vi alt for å få til dette.

Russxpress har selvfølgelig også full returrett og garanti.

Russxpress har egen produksjon for skoleklær. Besøk www.skolexpress.no for mer informasjon.

Hva er prisene deres med trykk/brodering?
Send oss en forespørsel via kontaktskjema vårt og få svar iløpet av dagen. Vi garanterer at vi er billigst.

Har dere alle typer klær?
Ja, vi har mye på lager og bestiller det dere måtte ønske.

Er det noe dere ikke har?
Nei, det vi ikke har, det skaffer vi!

RussXpress bruker bare kjente varemerker som basisprodukter i sitt sortiment. Gjennom 25 års erfaring i profilmarkedet med moderne produksjonsutstyr blir trykk og brodering godt ivaretatt. RussXpress har selvfølgelig full returrett og garanti.

Vi ønsker å tilby god service slik at dere som russ sitter igjen med bare gode minner fra russetiden. Det skal være trygt, billig, og raskt. Alle er hjertelig velkommen til vårt moderne showroom på Brobekk i Oslo for prøving av forskjellige produkter i forskjellige størrelser.

Vi vet hvor viktig det er for dere at logoer (dekknavn eller konsept) har høy kvalitet og er grundig gjennomført. Derfor har vi egne designere med lang erfaring som hjelper dere med ideer og skisser til f. eks. buss, klær og andre steder dere vil kommunisere budskapet dere har.